Home / Kwaliteitskader / Portaal Mediquest

Portaal Mediquest

Gegevensmakelaar

Mediquest vervult de rol van gegevensmakelaar (ook wel Trusted Third Party (TTP) genoemd) voor het Kwaliteitskader Wijkverpleging. Alle data die worden verzameld ten behoeve van de kwaliteitsindicatoren worden bij Mediquest aangeleverd. Mediquest verwerkt, analyseert en prepareert de data voor doorlevering. De data worden doorgeleverd naar het Zorginstituut Nederland ten behoeve van het Openbaar Databestand (ODB), naar de zorgverzekeraars en de andere partijen uit de stuurgroep Kwaliteitskader Wijkverpleging.

Daarnaast toont Mediquest rapportages over de kwaliteitsindicatoren in de portaal voor de zorgorganisaties wijkverpleging ten behoeve van leren en ontwikkelen.

Portaal

Alle zorgorganisaties die wijkverpleging leveren kunnen terecht in het portaal van Mediquest. Zij kunnen in het portaal data aanleveren, toestemmingen voor de uitlevering van data registreren en rapportages van de kwaliteitsindicatoren bekijken.

De handleiding waarin de functionaliteiten van het portaal staan uitgelegd kunt u hieronder bekijken en downloaden.  Hierin is ook beschreven wat u moet doen als u nog geen inloggegevens heeft of uw wachtwoord bent vergeten.

Handleiding-online-omgeving-Mediquest

Kwaliteit en privacy

We willen dat er uiterst zorgvuldig wordt omgegaan met uw data en met de privacy bescherming van uw cliƫnten. Daarom krijgt kwaliteitsbewaking en informatiebeveiliging de volle aandacht. Mediquest voldoet aan alle door het Zorginstituut Nederland gestelde richtlijnen voor onderzoek en de taken die daarbij horen. Mediquest heeft de volgende certificeringen: ISO-9001, ISO-27001, NEN7510.