Home / Nieuws / Heranalyse PREM wijkverpleging 2021

Heranalyse PREM wijkverpleging 2021

Eind maart is voor alle zorgorganisaties die voldoende PREM respondenten hebben aangeleverd bij Mediquest de benchmarkanalyse opgeleverd. Deze rapportage zal in mei vervangen worden door een nieuwe rapportage van de PREM 2021.

Reden heranalyse

Kort na oplevering van de PREM indicatoren is aan het licht gekomen dat voor een aantal zorgorganisaties de aanlevering van de PREM data onvolledig was, waardoor zij ontbreken in de landelijke benchmarkrapportage. Door het ontbreken van verplichte velden in Dataspecificaties PREM wijkverpleging_v4 (prem 2021) is dit mogelijk geweest. De stuurgroep KK wijkverpleging heeft besloten een heraanlevering toe te staan zodat data alsnog meegenomen kan worden. Dit doet recht aan de inspanningen van deze zorgorganisaties en cliĆ«nten. Uiteraard wordt i.s.m. de TTP en aanleverende partijen gekeken hoe we in de toekomst beter kunnen controleren dat de aangeleverde data volledig is.  

De heraanlevering zal z.s.m. plaatsvinden, waarna de analyses opnieuw uitgevoerd worden. Het analyserapport en dashboard voor zorgorganisaties moeten vervolgens aangepast worden en er volgt een heraanlevering aan het ODB van het Zorginstituut, ZN, ActiZ, Zorgthuisnl en PFN. We verwachten dit voor het einde van de maand te realiseren.

Toegang portaal

Zodra de nieuwe rapportage voor u klaarstaat in het portaal ontvangt u hierover bericht van Mediquest. Het portaal is te bereiken via www.kwaliteitwijkverpleging.nl of met de directe link: https://portaal.mediquest.cloud/. De handleiding voor de online omgeving vindt u hier: https://www.kwaliteitwijkverpleging.nl/over-ons/portal-mediquest/

Bent u uw wachtwoord vergeten, gebruik dan de wachtwoord vergeten optie om een nieuw wachtwoord in te stellen. Uw gebruikersnaam is uw mailadres.

Vragen

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen, dan kunt u contact opnemen met de volgende organisaties:

  • Voor inhoudelijke vragen omtrent de kwaliteitsinformatie kunt u terecht bij uw beroeps- of branchevereniging.
  • Voor vragen over het openbaar databestand kunt u terecht bij Zorginstituut Nederland. Dat kan via: wijkverpleging@zin.nl of door te bellen met de helpdesk 020- 797 89 65.
  • Voor vragen over het portaal of de rapportage kunt u terecht bij de helpdesk van Mediquest via wijkverpleging@mediquest.nl of telefonisch: 088 126 39 17.